Mijn orgaan werd verkocht (Deel 1)

Ik ben een 35 jarige vrouw en ik wil graag mijn verhaal delen, zodat u bewust bent van de harde realiteit. Ik ben weliswaar geen Surinaamse.

Ik zat een leuke avond lekker alleen te ontspannen in een koffiewinkel in een drukke straat in het centrum van mijn land. Daar ontmoette ik een hele lieve man die William bleek te heten. Wij maakten een leuk babbeltje. Uit het gesprek kwam naar voren dat hij van beroep chirurg is. Wij hadden een leuke avond en spraken af om elkaar weer te ontmoeten. Wij verwisselden van telefoonnummers. Ook telefonisch contact met William was heel fijn.

Na vijf dagen ontmoetten wij elkaar wederom, maar dit keer mocht ik thuis bij hem op bezoek. William’s woning was ruim en ontzettend mooi ingericht. Wij genoten van lekkere rode wijn en hadden een leuke avond.

Voordat je je kon voorstellen, raakte ik bewusteloos. Ik werd na enige tijd wakker in een gesloten ruimte zonder ramen en aan mijn armen en benen was er een massieve ketting met slot geplaatst.

Wordt vervolgd…