Afdeling Trafficking in Persons KPS te bereiken via WhatsApp

De afdeling Trafficking in Persons (TIP) van het Korps Politie Suriname (KPS) die zich bezighoudt met de bestrijding van mensenhandel en mensensmokkel is vanaf februari 2023, 1 x 24 uur te bereiken op de WhatsApp nummers 8763789 en 7466228.
Via deze nummers biedt het KPS u de mogelijkheid om informatie met de afdeling TIP te delen. Een ieder die informatie heeft die kan leiden tot de bestrijding van mensenhandel en mensensmokkel mag goed gebruik maken van deze twee nummers door whatsapp berichten te versturen.
U bent niet verplicht uw persoonsgegevens met ons te delen. Ook uw mobielnummer zal confidentieel blijven.
Het is belangrijk om tenminste het adres toe te voegen aan elke foto welke u zult versturen naar de aangegeven nummers. Het verdere onderzoek zal worden opgepakt door de politie van TIP.
Bezoek onze website www.menshasu.org om meer te weten te komen over mensenhandel.