Trafficking in Persons participeert aan “voorlichtingshotspot” KPS

De afdeling Trafficking in Persons (TIP) heeft op zaterdag 4 mei 2024 deelgenomen aan de voorlichtingshotspot die door de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname is georganiseerd. De voorlichting wordt vanaf begin van dit jaar op verschillende locaties in de verschillende districten georganiseerd. Afgelopen zaterdag was het ressort Latour aan de beurt, alwaar medewerkers van de afdeling TIP aan de bezoekers van de “hotspot” meer informatie hebben gegeven over welk soort onderzoekingen de afdeling verricht.
Op deze manier tracht de afdeling om meer inzicht te geven aan de burgerij met betrekking tot strafbare feiten die te maken hebben met mensensmokkel en mensenhandel.
De volgende hotspot zal later in de maand mei in het district Para worden gehouden.