Deel 1: “Ik liep weg van huis en belandde in een goudveld”

Ik ben een veertienjarige meisje genaamd Chariqua. Zoals vele jongeren van mooie spullen houden, is dat bij mij ook het geval. Ik maak graag gebruik van de nieuwste modellen mobiele telefoons. Ik houd ervan wanneer mijn nagels heel mooi zijn gedaan. Verder heb ik altijd hele mooie kapsels. Ik koop mijn wiggs online. Ik moet aangeven dat ik altijd heel mooi en netjes gekleed ben. Ik zorg ervoor dat ik geen neppe kleding aan doe, omdat mijn vrienden mij anders uitlachen. Mijn kleding kost daarom ook heel duur. Mijn ouders konden zich al die luxe die ik graag wilde hebben niet permitteren.

Ik leerde een vrouw, genaamd Ilse, kennen die een business deed door dames voor een weekje naar het binnenland te brengen om zo wat geld te verdienen. Om van het luxe leven te kunnen genieten, liep ik vaker samen met mijn vriendin van huis weg. Wij verdienden ons geld door voornamelijk sex te bedrijven met rijke mannen. Hiervoor werden wij goed betaald. Uiteindelijk besloten wij naar het binnenland te gaan…

Dit verhaal wordt volgende week vervolgd…