IK WERD VERHANDELD DOOR MIJN VRIEND…(DL 1)

Mijn naam is Cedric, ik ben ampertjes 15 jaar oud. Op heel jonge leeftijd kwam ik tot de ontdekking dat ik op mannen val, hetgeen dus betekent dat ik homo ben. Van kleinsaf aan heb ik mij vrouwelijk gedragen en begon mij iets later ook als een vrouw te kleden. Ongeveer zes maanden terug leerde ik John kennen en ik raakte meteen verliefd op hem. John is 35 jaar oud, ja, er zat een groot leeftijdsverschil tussen ons maar liefde kent toch geen leeftijd? Vanaf het begin voelde ik dat John ook gek op mij was dus stelde ik mijn vertrouwen in hem.
Omdat mijn leefomstandigheden bij mijn ouders niet perfect waren en ik smoorverliefd op John was, besloot ik om bij hem te gaan wonen. In het begin ging alles goed, ik voelde mij eindelijk gelukkig! Nadat ik ongeveer een maand bij John had gewoond, hield hij mij voor dat ik een bijdrage moest leveren in de huishouding want de kosten werden te veel voor hem alleen. John kwam met het voorstel dat ik……….(wordt vervolgd)