Deel 2: Mijn Orgaan Werd Verkocht

Zoals ik in het vorige deel vertelde werd ik na enige tijd wakker in een gesloten ruimte zonder ramen en aan mijn armen en benen was er een massieve ketting met slot geplaatst. Ik schrok mij dood. Ik kon nergens heen. Mijn hoofdhaar bleek kaal geschoren te zijn. William bedreigde mij dat als ik niet deed wat hij wilde, hij mij zou vermoorden en mijn lichaam zou verbranden. Ik werd seksueel misbruikt door hem. Hij misbruikte mij zolang hij dat maar wilde. Hij bracht mij naar een kamer die leek op een operatiekamer. Hij had chirurgische kleding, handschoenen en instrumenten/medische hulpmiddelen in deze ruimte. Binnen korte tijd was ik onder narcose. Ik werd wakker en merkte dat ik een grote wond aan mijn buik had die was gehecht. Hij gaf mij daartegen medicijnen. Hij heeft mij nooit laten weten hoe ik aan de wond ben gekomen.

Op een dag zag ik kans om de sloten van de ketting middels een haarpin open te krijgen. Deze werkwijze had ik eerst goed bestudeerd. Ik was vrij, maar kon toch de stalen deur niet openkrijgen. Nadat William de deur open deed, viel ik hem aan met de zware sloten en de grote metalen kettingen. Ik bewerkte hem zodanig hiermee dat ik de kans kreeg om de woning te verlaten en hulp te zoeken. Mijn haren en mijn nier bleken verkocht te zijn tegen forse geldbedragen. Ik loop nu met maar een nier. Gelukkig is mijn haar inmiddels terug gegroeid.