Lisa werd 3 maanden lang verhandeld (Deel 1)

Hallo, ik ben Lisa. Ik ben opgegroeid in een arm gezin. Mijn moeder werkte als schoonmaakster op een basisschool en mijn vader deed hier en daar enkele jobs, zodat wij konden voorzien in onze levensbehoeften. Mijn ouders hebben samen vijf kinderen van wie ik de oudste ben. Ik was 14 jaar oud toen ik verliefd werd op Tino. Mijn ouders vonden het geen probleem dat ik een relatie had. Hij was heel lief en gaf mij van tijd tot tijd wat zakcenten. Hiermee kocht ik wat keukenspullen voor mama.

Aangezien ik goed weet te koken, werd ik door Tino benaderd om als keukenassistent te gaan werken voor een hele goede kennis van hem die een bedrijf heeft in het achterland. Hij beloofde mij dat ik goed betaald zou worden. Hij sprak over een bedrag van USD 200 per week. Na goed nagedacht te hebben, stemde ik in. Ik vertrok na twee weken naar het achterland. Bij aankomst bleek niet alles te zijn zoals het zou moeten zijn…

Wordt vervolgd…